AIR MINERAL RM5.00

MAHAL GILA BABI AIR MINERAL KAT RESTORAN AL RAWSHA I-CITY
SEBOTOL 1.5 LITER BERHARGA RM5.00
LEBIH MAHAL DARI PETROL F1
KAH! KAH! KAH!

CEKIK DARAH BETOI LA BEB


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

MAZIDUL TAK BOLEH JAWAB SOALAN SENANG,DIA MINTAK BUKTI PULAK DAH...

Aku dah kena blocked dengan MAS. Aku pun tak faham sangat kenapa dia blocked aku. Yang aku tahu aku kena blocked selepas aku tanyakan dia beberapa soalan. Apa yang aku tanya ada kat bawah neh ;
    Assalammulaikum tuan,     Saya percaya tuan sedia faham mengenai kekecohan yang sedang berlaku di alam maya ini. Sudi kah tuan menjelaskan beberapa perkara? Saya berharap tuan boleh menjawab kepada persoalan ini.     1. Geng2 bikers memohon agar tuan memberitahu bahawa bikers tue hanya melakonkan semula.. bukan minta lebih dari itu. Adakah ia begitu sukar dibuat?     2. Apa salahnya bikers itu sehingga digelar pelesit jalanan? Mereka kan hanya melakonkan semula?     3. Mengapakah majalah 3 tak state bahawa ia adalah lakonan semula.. bukan mewakili keadaan sebenar?     4. Apakah tuan merendah2kan mereka, kerana mereka bikers ?     5. Apakah tuan fikir tiada jalan lain yang lebih baik untuk menerangkan kepentingan AES?     Terima kasih in advance samada tuan reply mahupun tidak.
Dia ada reply tq. Then dia blocked. Owh oke. Salah ke soalan aku? Kasar sangat ke apa yang aku tulis? Lantak lue le. Lepas aku bagitau aku kena blocked then ada la member fb pergi mesejkan benda yang sama kat dia. Copy paste. MAS balas tau soalan dia. Padahal soalan dia dengan soalan aku sama sebijik jek. Dia balas dan dia jawab seperti di bawah ;
Tapi lepas MAS jawab dia, dengan dia2 sekali kena blocked dengan MAS. kah kah kah Lantak lue la der. Fb lue hak lue la nak blocked sapa2 pun. Janji lue jangan marah orang bila orang terus mengasak lue. Pasal apa? Pasal at least kami ada inisiatif nak bertanya. Kami ada buka peluang dan ruang untuk lue buat penjelasan. At least kami bersedia mendengar pendapat, hujah dan jawapan dari lue. Tapi memandangkan lue tak sudi beri ruang tersebut, apa daya kami nak paksa2 lue? Terserah la pada lue. Pendirian lue kan? Sapa la kita orang nak paksa2 lue untuk jawab atau sebaliknya? Bila MAS reply seperti di atas, jelaslah dia minta kita tunjukkan bukti bahawa riders tersebut berlakon. Minta bukti tue beb. Kalau budak2 bikers tue cari sampai dapat then publish depan mata lue, boleh lue akur dan minta maaf? Bebudak bikers akan buat rombongan ke sri pentas pada 23/12 neh. Dorang akan bagi lue bukti2 berkaitan nanti. Insya-Allah. Lue tunggu je la MAS. Sementara itu. Setelah diperhatikan beberapa kali video tersebut memang betul la.. macam tak logik je beberapa ayat dia. Contohnya bila dia cakap tanpa berlengah juruterbang menerbangkan helikopter untuk mengekori penunggang dari udara.. Oke. Bila dia cakap.. ==> menerbangkan helikopter itu maksudnya apa? Kalau ikut pemahaman aku ialah maksudnya helikopter tue tak diterbangkan lagi. Baru nak terbangkan. Untuk mengekori kedua2 motor tersebut. So sebelum tue dia kat mana? Dia dah nampak la awal2 yang motor tue berlumba ek? Jadi dia kat mana masa tue? Macam mana boleh nampak tue ek? kah kah kah Bab kereta pun lawak juga. Dan2 je JPJ dapat pintas mereka. Mak ai. Yang aku heran selalunya kemain berlambak lori2 besar yang tak patuhi peraturan atas highway.. confirm kalau ko guna je jalanraya paling2 koman ko akan terserempak dengan satu lori besar macam tue. So takan time tue JPJ tak perasan kewujudan lori2 besar seperti itu? Nak2 highway beb. Lagi la berlambak2 nak mampos. So orang2 JPJ neh skip lori besar tersebut semata2 nak kejar kereta tue ka? Priority pada kelajuan je? Padan la lori2 neh makin lemak buat kesalahan. Biasalah. Dorang nak laju pun laju mana jek. kah kah kah Apa2 pun teruskan menafikan kebenaran oke. Kita orang tak rugi apa. Yang rugi orang yang menafikan kebenaran je tue. Bukan sahaja orang akan tolak MAS dan M3.. bahkan dengan JPJ dan AES sendiri kena tempias. Lue fikirlah sendiri oke. Bai. amenoworld
Monkey United FC
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

JAM BENGONG

Papan iklan Kuwait Finance House di Lebuhraya Persekutuan awai dua jam. Ketika gambar diambil waktunya adalah 6:23 petang.Waktu mana dia ikut? Sebelum ini papan iklan ini mengikut waktu Malaysia.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Share It

Labels